četvrtak, 5. kolovoza 2010.

Work in progress

 Image and video hosting by TinyPic
Ova komoda je još uvijek work in progress zbog nekoliko razloga; ponestalo mi decoupage papira, a najbliži hobby dučan mi je trenutno u Rijeci, a pošto je danas praznik ništa ne radi, a uskoro se vračam u kontinentalne dijelove pa ću tamo kupiti materijal. Ostala je još donja ladica komode i lagano sa bitumenom ukrasiti ostale strane.

Detalj sa ladice:
Image and video hosting by TinyPic

Sve je u tehnici a la Layla :), odnosno dupli decoupage papir. Prvo sam morala nanjeti primer, jer je komoda od iverpana(jel se to tako zove?) i površina mi je bila apsolutno preglatka pa je primer za metal učinio sasvim dobar posao da mogu raditi na ladicama. Nakon toga sam izrezala iz decoupage classic papira ruže koje mi se više baš i nisu sviđale, doduše gospodin Horvat svaki puta kad dođem po sadnice ruža i zamolim "jednu lijepu ružu" kaže da su ruže kao žene- ne postoji ružna. No, meni se više nisu sviđale.

Image and video hosting by TinyPic

Nakon toga sam napravila pitorrico oko i malo i preko tih ruža. Kad se sve posušilo, na njih sam zaljepila nove, meni lijepše ruže, ponešto docrtala, dodala bitumen i voila.Na rub komode sa glet masom sam pomoću šablone napravila uzorak na koji će doći twin boja, što je još jedan razlog zašto će ova komoda morati pričekati neka lijepša vremena :) jer mi je ponestalo... boje :)

Image and video hosting by TinyPic
i to je to :) nadam se da vam se sviđa :) nastavak će biti čim ja uhvatim koji slobodan vikend da se vratim na more i dovršim započeto

9 komentari:

Sandra Z kaže...

Ajme, što je ovo fenomenalno. Zaista predivan rad, i ovako, nedovršen. Odlična ideja sa duplim decoupage-om. p.s. i ti kupuješ ruže u vrtlariji Horvat?

Layla kaže...

hvala na komplimentu :) da, oni imaju najlijepše ruže, ova tvoja u avataru je abraham darbi, zar ne? moja najdraža :)

Villa-loredana kaže...

Prekrasan rad, i dobrodošla, drago mi je da sam te upoznala. Loredana.

Pipi kaže...

Draga Layla meni se ova komoda dopada i ovako bez dovrsene dodatne ladice. Divno izgleda. Ja se nisam nikako uklopila u tom poslu, a ne znam ni da li cu jednom. Najslabija tacka su mi grane i pletenje tih istih. Bez toga jednostavno ne mogu, a ostalo onako uz put. Ali se jako divim tim vasim spretnim rukama- blogerica u ovakvom poslu i uvek me odusevi svaki ovakav rad. Tek ce se tu svega odigrati na ovom tvom blogu, osecam i ne sumnjam. Kao sto vidim i struka govori o tome. Arhitektura, gradjevina..... pa to je u kompletu tvoja vrlina... stvaranje. Samo napred tako. Hvala ti na podrsci na mom blogu, ja sam tu uz tebe da te pratim i da se svaki dan medjusobno radujemo raznim lepim ostvarenim idejama. Pusa i samo hrabro, pokazi sta znas i umes.

Phoenix kaže...

Hvala za posjetu mom blogu i super savjet za rad sa sablonom...u tome sam nova.
Tvom radu na ovako velikoj povrsini mogu samo da se divim...Moj duboki naklon, majstorice.
lp, Phoenix

Layla kaže...

hvala vam svima na ovako lijepim komentarima, ako nastavite tako umislit ću se :)

Sandra Z kaže...

Aaaaaaa. Da, Abraham Darby. I meni je ona najdraža. Predivno miriši. I uvijek se raspametim kada odem kod Horvatovih. Ja bi tamo radilaaaaaaa! Lijep pozdrav.

eda kaže...

Drago mi je da se pojavila nova blogerica u našem dragom hobby svijetu. Sudeći po ovome što si objavila, ni malo ne sumnjam da ću često navraćati na ovaj blog.

Layla kaže...

hvala eda što si svratila i na ovako lijepom komentaru :)

Objavi komentar